Bouwbegeleiding

Met een goed bouwbegeleider heeft u geen slapeloze nachten.

 
   

Nieuwbouw of verbouw door een werf
Bij de nieuwbouw of ingrijpende verbouw van een jacht zijn veel partijen betrokken. De werf met al haar medewerkers, de ontwerper, toeleveranciers en niet te vergeten de opdrachtgever. Samen werken deze partijen aan een complex produkt.
Communicatie, inzicht en overzicht zijn dan ook uitermate belangrijk om binnen de planning en het budget te blijven en tevens de afgesproken kwaliteit te leveren.
Als bouwbegeleider neemt ir. Olav Cox in overleg met u deze rol als spilfiguur geheel of gedeeltelijk op zich, zodat u er zeker van kunt zijn dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen.

Nieuwbouw of verbouw door particulieren
Particulieren die zelf een jacht bouwen of grondig verbouwen kunnen veel profijt hebben van de kennis en ervaring van ir. Olav Cox. Een gesprek voorafgaand aan de bouw beantwoordt al een hoop vragen en levert tevens een reëel beeld op van planning en budget, zodat u weet waaraan u begint. Gedurende de bouw kunnen in overleg gesprekken plaatsvinden waarin vragen over tekeningen, constructie details, materialen, betaalbare oplossingen, efficiënt werken en het plan van aanpak voor de komende werkzaamheden worden doorgenomen. Door tijdens de werkzaamheden een bouwbegeleider te laten meekijken bouwt u professioneler, efficiënter en met meer voldoening aan uw jacht.

Kosten
Bouwbegeleiding vindt in overleg met de opdrachtgever plaats. We werken daarbij op basis van een uurtarief van 110,- (met een minimum van 3 uur) plus 0,57 per kilometer reiskostenvergoeding, rijdend vanuit Drunen. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kan ook worden besloten om een vaste projectprijs te hanteren.

Glas plakken.


Pas na de bouw weet je wat je de volgende keer anders zou doen...


Keren van een woodcore romp.

Low budget opknapbeurt.
 

Artikel Poly-Service

   
 
naar boven