Zoekopdracht

‘We zoeken een zeiljacht om op te wonen, zowel hier als in de tropen.
Welke zaken moeten we daarbij in de gaten houden?'

 
   

Het aanbod van jachten, nieuw en tweedehands, is enorm. U zult goed moeten weten wat u zoekt om uit het aanbod het juiste jacht te selecteren. Graag helpen we u daarbij.

Wanneer u met ons in zee gaat stellen we samen met u duidelijke selectiecriteria op. Leefruimte, budget, bouwmateriaal, vaargedrag, vaargebied, uitstraling en andere aspecten vormen uiteindelijk een persoonlijk Programma van Eisen (PvE) en Programma van Wensen (PvW). Aan het PvE moet uw nieuwe jacht in ieder geval voldoen en voldoet ze ook (deels) aan het PvW dan is dat mooi meegenomen.

Op basis hiervan maken we een voorselectie en nemen die met u door. Indien gewenst rijden we 'een rondje makelaars', waarbij we verschillende jachten bekijken en de voors en tegens (constructie, onderhoud, geschiktheid vaargebied, etc.) aan boord bespreken. Zodra er een jacht is gevonden dat zowel emotioneel als rationeel aansluit bij uw eisen en wensen kunnen we u bij alle verdere stappen die komen kijken bij de aanschaf van een jacht begeleiden, van een aankoopkeuring tot en met het ophalen en importeren van een jacht uit het buitenland.

Kosten
Aangezien het bij een zoekopdracht gaat om maatwerk werken we op basis van een uurtarief van € 110,-
(met een minimum van 3 uur) plus € 0,57 per kilometer reiskostenvergoeding, rijdend vanuit Drunen. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kan ook worden besloten om een vaste projectprijs te hanteren.

 

Mooie betaalbare lijnen.


'Mooie lijnen, een goed zeegedrag en een perfecte staat van onderhoud. Is dat mogelijk binnen het budget?'

 

   
 
naar boven