Reisvoorbereiding

'We raken na het gesprek met jullie steeds meer in de ban van de reis die we willen gaan maken. Mede door jullie realistische visie zijn we overstag om het avontuur aan te gaan!'

  Video ' Vier jaar na thuiskomst' door Michael Pilarczyk
     


Droomt u van een reis naar de Azoren, de Middellandse Zee, het Caribische gebied of een reis rond de wereld? Laat het niet bij dromen blijven, maar neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over 'the Cruising Lifestyle'.

Een greep uit de praktische zaken: routeplanning, bootaanpassingen, zeilvoering, leven aan boord, verzekeringen, zeilen met kinderen, medische aspecten, mooie ankerplaatsen, hoe kom ik aan gas, water en diesel, veiligheid, stormvoorbereidingen en... wat kost dat nou?

Veel minder goed te omschrijven zijn de meer gevoelsmatige aspecten: hoe is het om op zee te zijn, wat doe je met al je tijd, is het wel leuk daar buiten? Wat kan de oceaan je leren, is het moeilijk om te vertrekken of om weer in Nederland terug te komen? Uiteraard is dit per persoon verschillend, maar we kunnen u in ieder geval een blik gunnen in onze beleving.

Uw vragen kunnen bij u thuis aan bod komen, waarbij we de route aan de hand van onze uitgebreide verzameling zeekaarten en pilots doornemen. Een gesprek aan boord van uw jacht is ook mogelijk. In dat geval kunnen we ter plekke tips geven, praktische oplossingen aandragen en een realistische inschatting maken van de geschiktheid van uw boot voor de plannen die u ermee heeft.

Kosten
Bij een reisvoorbereidend gesprek werken we op basis van een uurtarief van 110,- (met een minimum van 3 uur) plus 0,57 per kilometer reiskostenvergoeding, rijdend vanuit Drunen. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Fruit in een net opgeslagen.
Dolfijnen op de Atlantische Oceaan.
Bequia
Gebroken stag, op weg naar Nieuw-Caledonië
 


'Praten met mensen die het gedaan hebben beantwoordt veel vragen!'

     
   
naar boven